Privacybeleid:

Bedankt voor uw bezoek aan ranmatan.com. Wij waarderen uw vertrouwen en doen er alles aan om de privacy en veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. In dit privacybeleid wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

Informatie verzamelen

1.1. Persoonlijke informatie: We kunnen persoonlijke informatie verzamelen die u ons verstrekt wanneer u zich registreert op de Site, een hotelreservering maakt of op andere wijze communiceert met onze Diensten. Deze informatie kan uw naam, contactgegevens en e-mailadres omvatten. e-mailadres, creditcardgegevens en andere persoonlijke gegevens die nodig zijn om uw verzoek te verwerken.

1.2. Gebruikersinformatie: We kunnen automatisch informatie verzamelen over gebruikers van onze website, zoals IP-adressen, apparaattypes, gebruikte browser, datum en tijd van toegang en andere anonieme informatie die ons helpt onze diensten en advertentiecampagnes te verbeteren.

Gebruik van informatie

2.1. Wij gebruiken persoonlijke informatie om uw boeking te verwerken en de door u gevraagde diensten te leveren.

2.2. We kunnen uw informatie gebruiken om de site te analyseren en te verbeteren en om uw gebruikerservaring te personaliseren.

2.3. We kunnen u nieuwsbrieven en marketingmateriaal sturen als u ermee heeft ingestemd dergelijke communicatie te ontvangen.

Openbaarmaking van informatie aan derden

3.1. We kunnen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan derden die diensten verlenen die nodig zijn om uw bestelling te verwerken, zoals hotels en betalingsverwerkers.

3.2. Wij kunnen anonieme informatie over gebruikers van onze website aan derden bekendmaken voor analytische en statistische doeleinden.

Informatiebescherming

4.1. Wij nemen maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en misbruik.

4.2. We bewaren persoonlijke gegevens slechts zo lang als nodig is om de doeleinden te verwezenlijken waarvoor deze zijn verzameld.

Wijzigingen in het privacybeleid

5.1. We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om wijzigingen in onze praktijken en de wet weer te geven.

Controleer dit privacybeleid regelmatig voor de laatste wijzigingen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Nu u ons privacybeleid heeft gelezen, kunt u erop vertrouwen dat uw persoonlijke gegevens met zorg en in overeenstemming met de juiste privacynormen worden behandeld.

HOUD CONTACT

Contacten

contacts@ranmatan.com